Digital marknadsföring

I dagens digitala samhälle är det viktigt för företag att anpassa sin marknadsföringsstrategi. För att nå ut till kunderna gäller det att vara närvarande där kunderna finns. Dagens konsumenter finns i allt större utsträckning online, det vill säga i mobilen, datorn och surfplattan. Här kan du läsa mer om hur du enkelt kommer igång med digital marknadsföring.

Nyhetsbrev via e-post

Att skicka nyhetsbrev med erbjudanden, nyheter och information är ett mycket effektivt sätt att nå ut till existerande och potentiella kunder. Det svenska företaget Ungapped.se erbjuder lättanvända verktyg för nyhetsbrev och många andra digitala tjänster. De är en kompletta plattformen för företag och organisationer som vill växa med digital marknadsföring. Tack vare deras smidiga e-postverktyg kan du snabbt komma igång och skapa snygga och professionella mail och nyhetsbrev. Ingen kodning behövs utan du redigerar dina nyhetsbrev med ”dra och släpp”. Välj mellan ett brett utbud av lättanpassade mailmallar och få mer tid över till din kärnverksamhet.

SMS

På Ungapped.se plattform kan du även skicka sms till kunder. Få företag inser hur effektiv marknadsföring med sms är. Tack vare den höga öppningsfrekvensen ökar företagets chanser att nå ut med buskapet. Det är ett perfekt sätt att skicka ut påminnelser eller när du snabbt behöver komma ut med information till kunderna.

Sociala medier

Idag är det i princip ett måste för företag att vara närvarande på sociala medier. Det går att marknadsföra företaget via olika sociala plattformar, exempelvis Instagram och Facebook, men framför allt är de mycket effektiva för kommunikation. Företaget kan kommunicera direkt med kunderna vilket ökar tilliten och stärker varumärket. Det är också ett bra sätt att förstå kundernas behov.

Enkäter

Enkäter och anmälningsformulär är ett annat effektivt sätt att lära känna dina kunder och besökare. Hos Ungapped.se hittar du även färdigdesignade enkätmallar som du kan anpassa efter företagets profil och behov. Dessa enkäter kan användas bland annat i sociala medier och på hemsidan.